Bjarne Brisson

Telefon: +45 61 63 06 76

E-mail: bjarne@www.brisson-horn.dk

Jeg har 15 års erfaring indenfor Industrigas sektoren i Danmark. De sidste 14 år har primært været indenfor Medical og Specialgas segmentet. Siden januar 2019, på bygherre siden, på Danmarks største nybyggede hospital - Nyt OUH. 260.000 m2 Somatisk og psykiatrisk hospital, som skal stå færdig i 2022-23. Samtidig med mit job på Nyt OUH har jeg denne konsulentvirksomhed, som hjælper kunder med forskellige opgaver indenfor de medicinske gasser.


I 2018 tog jeg uddannelsen som AP (Authorised Person MGPS) iht. HTM02-1 i England. Derudover arbejder jeg dagligt med normerne EN/ISO7396-01 og 02, HTM02, MDR745 og har været medforfatter til FSD's "Rekommandation for medicinske gasser" og tilhørende "Kontrol program".


Jeg har stået for "O2 Cleanliness" (rene komponenter til Oxygen brug) leverandøraudits og træning af internt personale i hele Skandinavien for Praxair, og har derudover et bredt kendskab til leverandører (og deres produkter) i hele Europa indenfor både Medical og Specialgas området. Jeg har flere uddannelser indenfor projektledelse bl.a. certificeret PRINCE2-practitioner.

Henning Horn

Telefon: +45 21 81 24 27

E-mail: henning@www.brisson-horn.dk

Jeg er maskinmester med el baggrund og har arbejdet med drift og vedligehold af tekniske anlæg de sidste 7år, først i medicinal industrien, så på et Hospital, og nu på et universitet, herunder også alle de kritiske anlæg. Igennem årene har jeg opnået stor viden omkring hvordan man driver kritiske anlæg, får sat driften i system og få planlagt de nødvendige ned luk for vedligeholdelse.

 

Jeg har i 2020 gennemført og bestået to gaskurser i Sverige, Medicinska Gasanläggninger-grundkurs og Riskhantering. Derudover har jeg arbejdet som medicinske gasser 2-3 år og været en del af faglige netværk for at styrke min viden på området. Jeg har været projektleder på et medicinsk luftsystem på et Hospital fra planlægning til udførsel.Jeg har taget kurser indenfor CE mærkning, diverse GMP moduler, systematisk problemløsning og projektleder kurser alle områder som kan bruge inden for mit arbejde med Medicinske gasser.